Utbildning i Fokus Affärsutveckling

   123 4

 

Att framgångsrikt utveckla en ny produkt, tjänst eller ett nytt företag från idé till försäljning kräver skicklighet, resurser, timing och en stor andel tur.

Välkommen till Fokus Affärsutveckling!

Fokus Affärsutveckling ger dig värdefulla verktyg och matnyttiga tips att använda i egen affärsutveckling eller i situationer när du coachar och affärsutvecklar andra. Med kunden och marknadens problem och behov i centrum ökar möjligheten att nå framgång och att erbjudandet upplevs som värdefullt av rätt kund.

Under kursen lär du dig bland annat:

  • Se helhet i affärsutveckling med fokus på Erbjudande, Marknad och verksamhet
  • Förståelse om tidens betydelse för utvecklingen
  • Verktyget NABC som sätter kunden behov i fokus
  • Tips om olika sätt att ta betalt och olika affärsmodeller
  • Förståelse om hur Fokus Affärsutveckling kompletterar andra affärsutvecklingsmodeller som Business Model Canvas

Efter utbildningen kommer du att kunna se helheten kring att utveckla en idé utifrån kundernas behov hela vägen ut till marknaden samtidigt som du bygger möjligheter till ett långsiktigt, stabilt företagande.
Vi ger dig en systematisk och visuellt stark affärsutvecklingsmodell som är enkel att komma ihåg, okomplicerad att använda. Struktur som leder till mer tur.

Vem passar utbildningen?

Utbildningen passar dig som vill vässa dina kunskaper i affärsutveckling för att bättre kunna utveckla ditt eller andras företag mot nya produkter och marknader. Du som idag är affärs-utvecklare och stödjer entreprenörer, forskare och innovatörer att utveckla sina idéer hela vägen ut på marknaden.

Utbildning i Fokus Affärsutveckling

Datum: Tisdag 11 oktober 2016, kl 9.00 – 16.00

Plats: Ideon Agora, lokal Fokus, Scheelevägen 15, 223 70 Lund

Avgift:   4 900 kr exkl moms
I avgiften ingår dokumentation, kompendiet Fokus Affärsutveckling, tillgång till elektroniska verktyg samt fika och lunch

Senaste anmälan: Onsdag 5 oktober 2016

Anmälan sänds till:  info@niowa.se
Skriv Fokus Affärsutveckling i ämnesraden.
Ange namn, telefonnummer, företag, faktureringsadress inkl organisationsnummer i mailet.

Avanmälan: Avbokning kan ske senast tre veckor innan kurstillfället mot en administrationskostnad av 800 kronor. Vid senare avbokning debiteras hela avgiften. Kursplatsen får överlåtas på annan person

För mer information vänligen kontakta Margareta Wallentén, 070-918 87 20

inbjudan-fokus-affarsutveckling-lund-11-oktober-2016

Kursledare

Margareta Wallentén är konsult och utbildare som brinner för systematisk affärsutveckling och entreprenörskap. Margareta har lett arbetet med att utveckla Fokus Affärsutveckling till Sveriges innovationssystem och har utbildat 1 600 personer. Margareta har lång erfarenhet av produkt och processutveckling inom livsmedelsindustrin samt omfattande erfarenhet av det svenska innovationssystemet genom arbete hos Almi och inkubatorprogrammet. 
Anders Nilsson har i många år lett utvecklingen av Sveriges inkubatorsprogram, ett av världens främsta nationella stödprogram till entreprenörer som vill utveckla nästa stora innovation och framgångsrika startup. Anders är jurist med specialisering på de europeiska statstödreglerna.  
  Margareta och Anders är verksamma i Niowa Innovation & Value Creation AB som har samarbetsavtal med Almi Företagspartner om utbildning i Fokus Affärsutveckling.

 

 

Lämna ett svar